Over ons

Proefles inplannen

Rijschool Dua

Kun jij niet wachten om jezelf van a naar b te verplaatsen door achter het stuur te kruipen en de sleutel om te draaien? Wij helpen je graag om dat mogelijk te maken. Rijschool Dua biedt jou rijlessen aan die effectief en ook nog eens leuk zijn.

Wij hanteren een unieke leermethode die het slagingspercentage bij het CBR verhoogt. Ook houden we je vorderingen bij op een leskaart, zodat jij precies weet wat je al geleerd hebt tijdens je rijles en wat je nog moet oefenen voordat je toe bent aan je praktijkexamen. Zo wordt leren rijden makkelijker, overzichtelijker en plezieriger.

Onze rij instructeur is geduldig, ervaren en past de lessen aan aan jouw vaardigheden. Je krijgt een vaste instructeur toegewezen, zodat de instructeur precies weet waar je nog aan moet werken en zodat jij ook weet waar je aan toe bent. Onze rijschool bevindt zich in Arnhem. Je kunt dus veel oefenen in Arnhem, waardoor de wegen een vertrouwd gebied zijn tegen de tijd dat je hier wilt afrijden. Onze school kenmerkt zich door een hoog slagingspercentage en de mogelijkheid tot het betalen in termijnen. Wil jij je ouders laten zien wat jij al kan? Ouders mogen mee tijdens autorijlessen.

Rijschool Dua

Proefles aanvragen

Klaar om te lessen bij Rijschool Dua? Je eerste les bij ons is altijd een proefles. Je maakt dan kennis met de instructeur en met je
lesauto of -motor. Tijdens deze les bepaalt de instructeur jouw niveau. Misschien is het je eerste les of heb je vroeger al een aantal lessen gehad.

Op basis van je vaardigheden adviseert de instructeur je welk lespakket het beste bij je past. Hij stelt een lesplan en een schema met je op. Dit is motiverend, want zo weet je precies waar je aan toe bent. Met een goed plan bereik je goede resultaten. Wij kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Waarom kiezen voor ons?

Rijles bij Rijschool Dua

Bij Rijschool Dua kun je terecht voor autorijlessen, aanhanger rijlessen en motorrijlessen. Waar wil jij graag de weg mee op? Wij helpen je met het verhogen van je slagingspercentage.

Ben jij klaar voor je eerste rijles? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag met het verkrijgen van je rijbewijs. Rijschool Dua is gevestigd in Arnhem, Elst en Duiven.

Snel je rijbewijs halen

Rijschool Dua is flexibel. Heb jij tijd om een keer in de week te lessen? Dan ben je van harte welkom bij ons. Heb jij net je schoolexamen afgerond en strekken de lege dagen zich voor je uit? Kom dan iedere dag lessen. Met een spoedcursus kun jij al binnen twee weken je rijbewijs halen. Dan kun je in de vakantie lekker overal naartoe met de auto.

× Proefles aanvragen